Alla inlägg den 20 april 2008

Av Linus - 20 april 2008 22:19

Vi förlorade dessvärre matchen idag. Det var jämt, men vi föll på målsnöret. Hoppas det kommer upp en matchrapport på hemsidan så ni kan få läsa. Annars får väl jag försöka knåpa ihop något..


Nåväl, det är söndagkväll. Jag är trött som jag vet inte vad. Kan bero på att jag har sovit sammanlagt 11 timmar de två senaste nätterna. Eller så är det inte det. Svårt att veta.


Innan ni går och sover kan ni titta på den här musikvideon. En fin och rolig film till en bra låt. Jag ska iaf titta på den innan jag släcker lyset här på mina 8 kvadrat.

Av Linus - 20 april 2008 11:34

Saxat från Korpennytt.se:


Tung drabbing på Åildhem

I björkarnas stad har man ett anorlunda sätt att mäta när våran har kommit jämfört med resten av Sverige. Blåsipporna brukar ju vara en klassiker, medeltempratur en annan. Men enligt gängse ordning i Umeå så är det tydligaste vårtecknet när Kung Jens. FG och Gazza Junior Boys drabbar samman för första gången i en träningsmatch. När dessa (över)viktiga lag plockar fram fotbollen ur förrådet och sträcker ut sina ben för första gången är våren här. Tydligare än så blir det inte. Så vi måste alltså anta att det nu är vår då KJ och Gazza äntrar Ålidhem Areans gröna konstgräs klockan 15.00 i eftermiddag. Det kommer bli fult, det kommer bli smutsigt, det kommer göra ont. Men framförallt, det kommer vara vackert. Enligt initierade källor mönstrar KJ ett starkt lag, och ryktet säger också att en ny taktik skall prövas. Vissa orosmoment finns dock. Lagets potentiella skyttekung, Linus Jansson, har enligt rykterna en del sömn att ta igen och hans dagsform skall enligt hans uppsatskollega vara besläktat med ett stelopererat kylskåp. Ryktet säger också att den sista shoten med Chefen vid fyratiden på Språkgränd inte riktigt har gillats av KJ:s lagledning. Lagkaptenen Joel Hultdin säger att "Linus tar lite väl allvarligt på vätskeuppladdningen". Nåväl, den som lever får se. Från Gazzalägret är det tyst, vilket tyder på stark uppladdning och fokus på matchen. Låt våren och kampen börja!


Personligen tror jag det kommer se ut ungefär så här i eftermiddag: 

Presentation

Omröstning

Bör denna blogg leva kvar eller har den spelat ut sitt sista halvironiska kort?
 Lägg ner!
 Neju, kör på som förr!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards