Alla inlägg den 18 april 2008

Av Linus - 18 april 2008 11:47

.. tilläga att läsarna av denna blogg inte verkar förstå sig på ironi... Tråkigt att bevittna, det måste jag säga..

Av Linus - 18 april 2008 11:31

Igår var det premiär för Kung Jens. FG:s försäsongsträning. Den naturliga följdfrågan till detta är ju självklart, "Varför i helvete har ett korpenlag försäsongsträning?". Under Kung Jens. tidigare eskapader har saker som försäsongträning inte berört oss det minsta. Sånt är ju bara för töntar har vi resonerat, precis som ni tänker när ni läser detta. Men, vi har kommit till insikt.


Kung Jens. FG är ju utan tvekan det mesta talangfulla laget inom Korpen Umeå. Eller egentligen, mest talangfulla Korpenlaget i hela Sverige. Det är ett faktum som det inte behöver diskuteras närmare. Däremot har vi under tidigare år haft en viss tendens till bristande kondition. Uppladdningen inför Korpensäsongen har ofta varit riklig vätskeintagning av olika slag (mestadels öl), och rikligt kaloriintag (också öl, men även pizza). Detta har resulterat i vissa omfattande bukomfång på en stor del av lagets spelare. Positivt i detta är att vi har ökat matchtvikten och blivit ett tyngre lag att möta. Nackdelen är att vi får blodsmak i munnen efter två minuters spelande. Efter en omfattande utredning har vi kommit fram till att det är den bristande konditionen som har lett till att vi inte har tagit hem Korpenbucklan än (vi var nära 2006, men en "viktig" resa till LInköping hindrade lagets poängkung i slutspelet (läs: Linus) att delta i semifinalen och därmed åkte vi snöpligt ut på straffar). Nu ska det däremot bli ändring!


Därför har vi tänkt ta ett litet löppass tillsammans en gång i veckan för att bygga upp grundkonditionen. Hingsten är utestängd från dessa träningar, vilket han är lite stött över. Men som vi har sagt, att låta Helie Gebresalassi träna löpning med svenska pingislandslaget är inte kul för nån av deltagarna, och därmed är det naturligt att han är exkluderad.


Så igår var första passet. Tre stycken spelare deltog, plus redaktörskan. Vi sprang ca 2,5 kilometer. Det var frutkansvärt jobbigt. Vi körde en tempoökning i en uppförsbacke. Det var oerhört korkat.. Men vi tog oss runt med livet i behåll, och vi kände oss väldigt nöjda med vårat dagsverke. Sen hade jag ont i fötterna resten av kvällen. Denna träning har jag tänkt kompensera med öldrickning ikväll. För vätskeladdningen är fortfarande en viktig del av försäsonsträningen, glöm aldrig bort det.

Presentation

Omröstning

Bör denna blogg leva kvar eller har den spelat ut sitt sista halvironiska kort?
 Lägg ner!
 Neju, kör på som förr!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards