Alla inlägg den 4 april 2008

Av Linus - 4 april 2008 00:23

Det där är egentligen ingen rolig nyhet alls. Alltså att SVT skall skära ned på 400 tjänster. Det är ju jättetråkigt. Dels för de 400 anställda, och dels för oss TV-tittare. Kanske mest för de anställda. För jag tittar ju inte så mycket på SVT egentligen. Ibland på skidskytte iofs, men det är mest för att Eurosport har så dåiga kommentatorer. Och Melodifestivalen då. Inte för att jag är en sån som laddar upp inför detta evenemang som det vore min sons födelse, som vissa verkar göra. Näe, jag tittar lite förstrött. Tycker Kristian Luuk drar några bra skämt, stänger av volymen under de sämsta låtarna och väntar på att Björn Gustafsson skall köra sina skämt. Fast egentligen tittar jag ju inte, jag är ju faktiskt oftast full när det sänds... Likväl, tråkigt för de anställda.


Men, låt oss nu se humorn i det där. Titta noga på bilden. Vad föreställar den? En orakad moppekille? En eremit som har suttit lite för länge i en grotta på ett högt berg? En Smutshund som kommer hem efter ett pass på Arlanda? Näe, det är inget av detta. Enligt DN så är personen på bilden ovan ingen annan än Eva Hamilton, VD på SVT. Det är iaf vad undertexten säger (jag vet att det är svårt att se, men jag såg det live, så det är sant).


Jag visste inte att Eva såg ut så där. Jaja, man lär sig något nytt varje dag. Men lite väl skäggig är hon väl ändå om hon ska kalla sig kvinna? Jag är inte den som dömmer, men ändå.. Kanske har hon tagit över Läkarns?


Jo, för Läkarn har rakat bort sitt mustiga skägg samt klippt sig... Han ser ut som en ung version av sig själv. Jag tror det är för att han vill väcka uppseende. Typiskt honom, bara rent effektsökeri och spel för gallerierna. Det är osmakligt och väldigt pretantiöst. Usch Läkarn. Va lite som mig istället, självgod och okarismatisk, samt tråkig. Med otrendig frisyr och lite för stort bukomfång. Typiskt svenskt. Sluta sticka ut. Seriöst, gör det

Presentation

Omröstning

Bör denna blogg leva kvar eller har den spelat ut sitt sista halvironiska kort?
 Lägg ner!
 Neju, kör på som förr!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards