Alla inlägg den 25 mars 2008

Av Linus - 25 mars 2008 23:52

Sweden, here I am.  Tillbaka efter en alldeles förträfflig ledighet. Fantastisk härligt! Det enda som är dåligt är att när man väl kommer hem så känns det förjävligt att man inte får vara ledig något mer...


Sen har jag också läst ut grymt bra bok. Den heter "Salmon fishing in the Yemen" skriven av Paul Torday. Helt stört rolig. Enkelt förklarat handlar deb om en fiskforskare som får i uppdrag av en shejk att introducera laxar i Jemen. Sen finns det många väldigt intressanta sidospår till denna kärnhandling.


Bland många mer eller mindre bisarra situationer i boken är det ändå en jag måste lyfta fram. Det är när engelske premiärministerns högra hand, och tillika PR-gubbe, kommer på en ide hur England skall skaffa sig ett bättre rykte i muslimska länder. De misslyckade krigen är ju inte direkt en PR-succe, men han är av den bestämda uppfattningen egentligen att folket i dessa länder vill vara som oss i västvärlden, med alla våra moderna faciliteter. Hans ide är att England skall skapa en TV-kanal med namnet Vocie of Britain som skall sända program för folket i den muslimska världen, där brittiska budskap skall "presenteras".. Och huvudattraktionen bland programen skall vara en TV-show kallad Prizes for the People, där tillexempel ett afganskt barn, vars hela familj har blivit dödad av en brittisk bomb, skall medverka i en frågesport. Svarar han rätt så vinner han tex. en tvättmaskin. Detta för att livet i den lilla afganska byn skall kunna bli bättre än innan britterna kom dit och "räddade" dem... För jag menar, vem behöver inte en tvättmaskin? 

Presentation

Omröstning

Bör denna blogg leva kvar eller har den spelat ut sitt sista halvironiska kort?
 Lägg ner!
 Neju, kör på som förr!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards