Alla inlägg den 17 mars 2008

Av Linus - 17 mars 2008 23:52

I våran lägenhet finns det ett blått rum. Inte en blå hall, eller en blå toalett. Utan bara ett blått rum. Dessutom ett litet blått rum. Det är mitt rum. Mitt lilla blåa rum ligger inklämt mellan Hingstens välstädade (obs, ironi) rum och Läkarns lite mer städade rum. Trots sin litenhet brukar mitt rum vara det mest städade i den här lägenheten. Eller så är det kanske just därför att det är så litet som det är så städat. Eller så har det nåt att göra med att jag inte klarar av att bo i ett ostädat rum. Är det för mycket grejer som inte ligger på sin plats i mitt rum så blir jag väldigt stressad och okoncentrerad. Oftast blir jag förbannad och städar jag inte bort dem så kan jag överhuvudtaget inte göra något vettigt. Detta är nog ytterligare en av mina små egenheter. Eller det är en av mina egenheter, inget snack.


Sen måste jag också berätta en annan sak för er. Detta är appropå mitt inlägg om "min sjukdom". Jag råkade kolla förbi hur folk hade hittat till min blogg (liten spejsad funktion som finns på den här bloggen får oss författare) och hittade då att någon hade hittat hit från sidan knuff.se. Det är typ nån slags av bloggportal där man kan söka efter bloggar utifrån vissa sökord och så. 


Vid en första anblick kan det ju kännas kul att nån har hittat till mig därifrån. Sen kollade jag upp vad de hade använt för sökord. Då var det inte lika kul. Personen i fråga hade sökt på "ADHD". Jag var träff nummer 1.. Långt före seriösa bloggar om detta ämne.. Det känns lite fel. Jag menar, det är ju inte så att den här bloggen är det seriösaste man kan hitta på kartan..  Ordet finns ju bara med i texten som jag har kopierat från Wikipedia.. Och det faktum att jag skriver samma ord i det här inlägget kommer också innebära att det här inlägget kommer upp som träff när man söker på ADHD.. Nu får jag ta och sluta skriva ADHD hela tiden, blir ju bara pinsamt det här.

Av Linus - 17 mars 2008 12:37

För mig går det helt okej, sitter i "luft kafeet"/Sky city v. 2.0/Lindellhallen och pluggar. Acerpacer är på bra humör och samarbetar med Jonte och jag har precis fått mig en god lunch.


Dom som det går lite sämre för är islänningarna. När jag befann mig på ön låg ju isländska valutan och pendlade på nivåerna 100-110 svenska kronor för 1000 isländska. Nu har detta vänt... Kursen idag ligger på 79,54 svenska för 1000 isländska... Hoppsan Kerstin kan man säga där. Tur att jag inte fick för mig att spara pengar på Kaupþing iaf... Valutakris är väl bara förnamnet. Efternamnet är nog allmän finansiell kris. Afram Island!

Presentation

Omröstning

Bör denna blogg leva kvar eller har den spelat ut sitt sista halvironiska kort?
 Lägg ner!
 Neju, kör på som förr!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards