Alla inlägg den 10 mars 2008

Av Linus - 10 mars 2008 23:40

Det finns ju det här utrycker som kallas Kodak moment. Jag tycker nästan bilden här uppe kan klassificeras i den kategorin. Det är som en bild som säger allt. Mer än tusen ord. Ja, ni vet. Men ska vi inte då fråga oss, vad säger egentligen den här bilden? Vad håller jag egentligen på med? Hur kan en fransman som man inte kan uttala namnet på lyckas med en sån här bild? (Hans namn stavas Guillaume, den som kan uttala det korrekt får en Snickers och en puss)



Det kan vara så att jag förklarar hur stört bra det är att vara svensk för utlänningarna och att jag himlar med ögonen bara av tanken hur underbara människor vi svenskar är. Det kan också vara så att jag är involverad i en diskussion rörande om isländska statens fiskkvoter och att jag får en plötslig nyssattack. Eller så visar jag hur stroppiga jag tycker att fransmän är och åker på ett kokt stryk två sekunder senare. Eller så kan det vara något helt annat. Jag kanske upptäcker att glaset inte innehåller champange som jag ville utan istället Bonus äckliga appelsinjuice (jag lovar, den är sjukt äcklig) och gör ett konstnärligt uttryck för att visa min besvikelse. Eller så finns den en enkel förklaring, jag ser helt enkelt alltid väldigt konstig ut, fast jag själv inte har fattat det än.


V i kommer nog aldrig få veta svaret på denna fråga. Men vi kan ju alltid filosofera kring det och försöka lista ut lösningen. Också ett sätt att fördriva tiden på. 


Idag var tanken att jag skulle plugga mycket!


Ibland är det tanken som räknas 

Presentation

Omröstning

Bör denna blogg leva kvar eller har den spelat ut sitt sista halvironiska kort?
 Lägg ner!
 Neju, kör på som förr!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards