Alla inlägg den 12 september 2008

Av Linus - 12 september 2008 13:37

Två av mina vänner, låt oss kalla dem Smutshunden och Hingsten, är ganska bra på att hamna i kraftiga diskussioner med varandra. Jag vet inte exakt vad som gör det, men det kan vara deras närmast obeskrivliga vinnarinstinkt som är den största fakton. Eller så är det något annat. Spelar inte så stor roll, dom kan diksutera intensivit om det mesta.


Likväl så ter sig de diskussioner de två kan ha som en fjärt i rymden i jämförelse med när en tredje av mina vänner tillkommer, låt oss kalla honom för Yang. Dessa tre kan få en diskussion som behandlar ämnet "vem som är ägaren till en smula på golvet" till en uppgörelse liknande Kuwaitkriget. Men den tredje personen, som vi kallar för Yang, har inte bott här i Umeå på länge så dessa diskussioner var det länge sedan man upplevde. Nu är det emellertid ändrade förhållanden, då Yang har flyttat upp till Umeå igen.


I onsdags, under fotbollsmatchen Sverige-Ungern, diskuterade de under hela första halvlek vem som egentligen borde bli tackad för den öl som Lillprinsen "lånade" ur kylskåpet. Diskussionen rörde alltså vem som egentligen ägde ölen. Slutresultatet blev att det var 50 % chans att den person som vi i detta inlägg kallar för Hingsten ägde ölen, 49 % chans att den person som vi i detta inlägg kallar Yang ägde den och 1 % chans att den personen som vi i detta inlägg kallar Smutshunden ägde den. Alla var hyfsat nöjda.


Detta är däremot inte sanningen, utan jag som utomstående ger er här den rätta procentfördelningen


50 % att den tillhör den vi i detta inlägg kallar för Hingsten

30 % att den är kvarglömd sen någon av de oräkneliga förfester vi har haft på den senaste tiden

20 % att den tillhör den vi i detta inlägg kallar för Yang

0 % chans att den tillhör den vi i detta inlägg kallar för Smusthunden (då han inte dricker folköl av märket Heinken)


Så den klapp på axeln, som den person vi i detta inlägg kallar för Smutshunde, fick som tack av Lillprisen borde alltså ges tillbaks, då den är orättmättigt utdelad. Och därmed basta!


Förövrigt skrev en vän till mig, låt oss kalla honom för Hingsten, ett blogginlägg med titeln "Glad 11:e September" igår. Det tycker jag var osmakligt. Fast han tog bort "Glad" i titeln efter fem minuter. Det var nog tur för honom..

Presentation

Omröstning

Bör denna blogg leva kvar eller har den spelat ut sitt sista halvironiska kort?
 Lägg ner!
 Neju, kör på som förr!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards