Alla inlägg under oktober 2008

Av Linus - 7 oktober 2008 19:56

Mitt nya liv har fått ett rejält uppsving idag, efter en tid i dvala. Först och främst jag har nu en fungerande cykel! Och nej, jag har inte lagat min egen. Jag har istället tagit över Lillprinsens (han har dragit till Sydamerika, vilket jag inte riktigt har informerat er läsare om.. Men det kan jag återkomma till nån annan dag). Så jag har cyklat till skolan idag! Sen har jag, och nu kommer det stora chocken för de flesta av er, varit ute och sprungit på eftermiddagen. Hur långt är oklart, då Tusster har "lånat" mitt iPod +Nike-kit, men från Svea och runt Bölesholmarna. Och jag sprang faktiskt den allra största delen. Det ni!


Sen tänkte jag ta tag i ett projekt som har legat och grott ett tag, göra en remix på den fantastiska låten "Känn dig ägd" i mitt nya program, Logic Express som jag har lyckats tigga till mig av chefen. Efter visst pillande och grejande var jag tvungen att rådfråga Manualen. Jag vet, det är pinsamt att erkänna att jag var tvungen att vända mig till den. Men även Apple gör vissa saker som är ologiska ibland (eller så är jag dum i huvudet, vilket iofs är troligare) och vissa finesser behävde en närmare förklaring kände jag. Så jag letade upp en "User Manual" på Apples hemsida och laddade hem. Väl nerladdad och öppnad upptäckte jag att den var på 1055 sidor.. Efter visst letande hittade jag svaret på sidan 273. Och nej, jag läste inte alla sidor fram till dess.


Annars då?! Ptjaa, tentan i fredags var ett skämt (den var alltså lätt), jag behöver en innebandyklubba och vår uppsats är nu slutgiltigt inlämnad (korrigeringarna tog fyra minuter att göra, tur att jag inte har hunnit göra det sen början av Juni..) samt att jag förundras över vad som händer på Island (jag vet att de flesta inte bryr sig om det, men det är faktiskt intressant. På riktigt! Skulle har velat vara där för att se det hela)

Av Linus - 5 oktober 2008 23:03

Max E4:an, ca 02.30 natt mot söndag 5 oktober


Står i kön på Max. Jag och Björn. Hungriga som djur, efter en väldigt intressant kväll på Origo. Finns då konstiga människor på det stället. Kön är lång. En kille ca 20 år ramlar in bredvid mig i kön. Han är tämligen onykter. Han sluddar en ursäkt. Jag säger att det är lungt. Kommer fram till beställningsdisken. Samma kille fortfarande bredvid mig. Han lutar sig mot väggen, verkar som han mår dåligt. Tittar lite på honom och undrar hur man mår. Han står kvar med huvudet mot väggen. Tänker inte mer på det och beställer min mat. Jag och Björn börjar härja på som vanligt. Efter en minut tittar jag bak, bara av en händelse. Killen står kvar på samma plats, och ett antal personer har passerat honom i kön. Men det är en skillnad. Killen har tagit av sig alla sina kläder förutom kalsonger. Byxorna ligger nerhasade mit fotknölarna och tröjan har han lagt på beställningsdisken. Jag stirrar på honom. Han märker ingenting. Vänder mig om till Björn och uppmärksammar honom om situationen. Björn tittar dit. Börjar asgarva. Jag börjar asgarva. Dom framför oss i kön upptäcker också honom. Dom håller på att dö av skratt. Björn försöker ta en bild. Killen ser då vad Björn håller på att göra. Deras blickar möts. Björn flinar. Killen börjar flina. Tittar ner på sin nakna lekamen. Flinar ännu mer och börjar sakteliga ta på sig sina kläder igen.


OBS. Personerna på bilden har inget med innehållet i inlägget att göra. Dom är bara från Norge

Av Linus - 3 oktober 2008 12:32

Varför lägger man en tenta klockan 14.00 på en fredag? Helt idiotiskt, man går ju som på nålar hela förmiddagen utan att göra någon som helst nytta..

Av Linus - 2 oktober 2008 10:44

Det här med avbrott i studierna är rätt vanligt förekommande för en tentapluggande student. Och då är man av någon anledning osedvanligt kreativ i sitt sökande på internet..


Först, kolla in den här länken


Därefter kan ni kolla in nedanstående film (finns länkad på SVD.se hemsida idag också)


Ibland har man roligt

Av Linus - 1 oktober 2008 23:21

Glöm allt jag sa häromdagen om hösten. Den suger. Den är kall och blöt och allmänt förjävlig. Nyss hemkommen och blöt som en jag vet inte vad. Skorna är lika genomsura som en full bäver, sockarna har campat i Niagarafallet, jackan genomlider en av sina svåraste stunder någonsin och håret blir nog aldrig torrt igen. Ja, det regnar. Och jag är fortfarande kissnödig

Av Linus - 1 oktober 2008 18:13

1 oktober 2008, Lindellhallen 18.12 Samhällsvetarhuset börjar så smått avfolkas. Kvar är några tappra själar, som anagligen är väldigt seriösa med sina studier (inte jag) eller sådana som desperat försöker lära sig de meningslösa teorierna som skall tenteras imorgon (inte riktigt jag, men i närheten). Själv sitter jag och går igenom kursboken. Consumer Behavior - Buying, Having and Being av Michael R. Solomon. En jäkligt bra bok faktiskt. Pedagogisk, och faktiskt rolig att läsa. Vi använde den faktiskt i vår uppsats, så då måste den ju vara bra! Har precis avslutat kapitlet om Attitudes. Det är då konstigt hur vi människor formar våra attityder, det må jag säga. Börjar bli lite hungrig. Är sugen på snabbmat. Är kissnödig, precis som jag har varit hela eftermiddagen. Mest troligt pga. lite för stort intag av kaffe och allehanda drycker. Eller så har jag fått min periodiska diabetes igen, då jag är konstant pissnödig oavsett hur mycket jag kissar. Brukar gå i vågor det där. Hade den i slutet av sommaren också en sväng. Nåväl, det är väl inte så viktigt. Funderar på om jag ska ta ett kapitel till, eller om jag ska gå förbi Björn och kolla om det är dags att rulla mot hemmet. Är som sagt var hungrig. Vill även titta på film ikväll. Ett bra sätt att rensa tankarna, det behövs. Kanske tar ett kapitel till iaf, kommer nog kännas bra. Men först måste jag kissa. Ja, visst är det tentavecka på Universitetet. 

Presentation

Omröstning

Bör denna blogg leva kvar eller har den spelat ut sitt sista halvironiska kort?
 Lägg ner!
 Neju, kör på som förr!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards