Alla inlägg den 19 januari 2009

Av Linus - 19 januari 2009 22:35

I´m back! Jag har inte gått under jorden, jag är fortfarande väldigt levande och vid god vigör. Tentan gick bra, tackar som frågar. Något annat?! Bra, då skippar vi det och fokuserar på nuet istället.


Efter vissa stora mödor med både trilskandes mobiltelefoner och halvfulla flygkaptener (eller vara han bara dansk och lät full?) kunde jag imorse vakna upp i en ny säng på Gärdet i Stockholm redo för min första arbetsdag på Apple. Dagen till ära hade jag till och med fått sovmorgon, så jag kunde med ganska gott samvete sova ut fram till klockan tjugo över nio.


Första dagen har iaf gått bra. Har fått hälsa på nästan varje kotte på Apple Sverige, och jag kommer inte ihåg många namn kan jag lova. Men några lyckades jag snappa upp, och är tämligen säker på att jag iaf kommer ihåg namnet på The Big Boss (inte Steve Jobs, bara Sverigechefen). Sen har jag fått läsa igenom en väldigt tjock lunta med papper angående allt mellan himmel och jord.. Mestadels handlade det dock om att jag inte får avslöja några företagshemligheter och att om jag skulle komma på någon uppfinning under min tid på Apple (väldigt troligt) så äger de rätten att fullständigt använda den som de vill (okej, inte riktigt). Så om ni hade förväntat er att kunna få några snaskiga nyheter om de kära äppeldatorerna på den här bloggen kan ni lägga ner de förväntningarna nu, det kommer inte ske!


Det känns iaf jäkligt spännande!


Kändiskollen so far: Fysiker-Patrik från Boston Tea Party var lite stressad att flyget var försenat igår. Även Andre Jeglertz var där, och jag tog mig en liten pratstund med honom om allt mellan himmel och jord, men ganska mycket om fotboll faktiskt. Han bor också på Gärdet faktiskt.


PS. Jag har alltså börjat min praktik på Apple nu och har således lämnat Umeå, om ni inte har förstått det. DS

Presentation

Omröstning

Bör denna blogg leva kvar eller har den spelat ut sitt sista halvironiska kort?
 Lägg ner!
 Neju, kör på som förr!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards