Alla inlägg den 27 februari 2008

Av Linus - 27 februari 2008 22:47

Vet inte riktigt varför, men det kommer bli lite Islandsprägel på det här inlägget (kan bero på att det inte har hänt något spännande att skriva om idag). Jag tror det kommer bli läsvärt likväl!


Först och främst skall jag dela med mig av ett litet system som jag och Hyddan utvecklade under vår vistelse på vulkanön. Som den uppmärksamme läsaren har koll på så hade jag och Hyddan en utpräglad hobby på Island (förutom festandet då). Det var inte att gå i skolan. Näe, det var att bada i utomhuspoolerna. En liten uppdatering för er som inte vet, på Island kan man bada i uppvärmda utomhuspooler året runt. Bilden här ovan är från den inrättning vi höll till på. Denna "badplats" inhyste bland annat fyra stycken bubbelpooler, där tempraturen var 38, 40, 42 och 44 grader. Man kunde alltså bestämma hur "isländsk" man var genom att välja rätt pool (det var enbart gamla gubbar i 44:an). Vi hängde inte i dom här poolerna, vårat place var istället poolen ni ser här uppe, där man kunde ligga ner, och den till vänster. Dessa höll sig på en underbar tempratur på ca 30 grader. Man kunde ligga där hur länge som helst!


Nåväl, tillbaks till systemet då. På Island fanns det väldigt många vackra damer. Inte för att det är dåligt med det här i Sverige heller. Men, Island var faktiskt i en klass för sig på denna front, faktiskt. Vi utarbetade då ett enkelt system om hur vackra vi då tyckte dessa tjejer var, måste ju vara nån typ av ordning ändå. Vi körde på bubbelpoolssystemet. Dvs, en "44:a" var så vacker att du skulle sätta dig i den 44:a gradiga poolen tillsammans med henne (ni som inte har suttit i en så varm pool förstår inte hur varmt det är. Seriöst, ni gör inte det). Medan en "40:a" inte var lika vacker, då det inte är lika plågsamt att sitta i den poolen. Men en "40:a" är ändå en vacker flicka. En skitbra system helt enkelt!


Varför berättar jag då det här? Bra fråga egentligen, då många av er mycket väl kan idiotförklara mig efter detta. Men jag har en anledning. Jag har för avsikt att börja använda mig av detta system här i Sverige också, så nu är även ni med på noterna!


Sen kan vi dra till med några roliga länkar kopplade till Island också:


- Visste ni att Island var med i Irakkriget med har dragit tillbaka sina "trupper"? Inte, då bör ni kolla in den här filmen om det hela. Sjukt kul!


- Om ni trodde att vi i Sverige är schlagertokiga så får ni tänka om. Den här artikeln beskriver Islänningarnas syn på schlager... Också ganska kul.


Och dessvärre Diket, jag har hittat en som jag har mer gemensamma vänner med.. Han har inte fått ett smeknamn än, men nu får han ett. Det är Chefen (inte den som har kommenterat) som jag har mest gemensamma vänner med, 71 stycken. Inte i närheten av Jojo och Fliflopp iofs (vem kan vara det?), men likväl rätt bra. Och om ni undrar vem Chefen är så kan jag säga följande, han är inte min chef, men hans företrädare skulle man kunna säga var det.. typ..

Av Linus - 27 februari 2008 00:28

Mannen här ovan skulle ta oss längre i Eurovision Song Contest än vad den där dansbandaren skulle göra. Jag lovar! Inget snack om saken! Så när ni ser detta ansikte i TV-rutan på lördag, ring och rösta för fanken! Speciellt om han framför något med Pet Shop Boys..


När jag vaknade imorse var det inte mycket som tydde på att det skulle bli en bra dag. Jag var pissnödig som få, gruset i ögonen var jämförbart med en mindre slagghög och till råga på allt badade rummet i ljus (jag har varken persienner eller gardiner i mitt rum..). Dessutom kände jag mig på allmänt dåligt humör då jag kom på hur mycket saker jag har att göra. Men det visade sig bli en väldigt bra dag till slut. Jag har fått mycket gjort, varit kreativ samt att ett par härliga besked nådde mina öron. Skoldagen avslutades med After Work öl och mat på Origo med Snyggingen. Det är härligt med såna här fina dagar!


Sen har jag 230 vänner på Facebook. Det är ändå lite småstört. Känner jag verkligen så mycket folk? Troligtvis inte... Dom där vännerlistorna brukar ofta inkludera några vänners kusiners sysslingar, eller liknande. Men likväl, många människor är det. Och jag måste ju erkänna att jag vet vilka samtliga är, och jag skulle nog hälsa på alla om jag träffade dem. Kanske har lite att göra med just det faktum att man är om vänner på Facebooks å ska man hälsa på varandra, annars får man typ säga upp bekantskapen... Eller något.. Har iaf gjort en lite ovetenskaplig undersökning (jag har med andra ord inte kollat detta gentemot alla mina vänner, kanske max tio) och kommit fram till att den jag har mest gemensamma vänner med är Diket. Vi landar på 59 stycken. Är ändå rätt bra jobbat av oss.


Och sen undrar jag vem som är Chefen i kommentarerna? Är det nån som vill vara med på smeknamnslistan kanske? Eller någon som är missnöjd med sitt givna smeknamn? =)

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Bör denna blogg leva kvar eller har den spelat ut sitt sista halvironiska kort?
 Lägg ner!
 Neju, kör på som förr!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
<<<
Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards