Alla inlägg den 17 februari 2008

Av Linus - 17 februari 2008 23:50

Mina kära läsare, se detta inlägg som en guide för er fortsätta läsning av denna blogg.


Först och främst, det här med att blogga är ju roliga grejer. Iaf för dom som läser, oftast.. Speciellt när man kan berätta om roliga och helsjuka saker som vissa personer har för sig, då blir det väldigt läsvärt. Men jag har ju inte för avsikt att hänga ut folk på den här bloggen, så därför kommer jag aldrig nämna mina vänner vid deras riktiga namn (om de själva gör det i kommentarsfunktionen får de skylla sig själva). Så alla kommer att få ett smeknamn. Här under kan ni läsa de smeknamn som är skapade so far, och de bygger i mångt och mycket på att jag gissar att de kommer förekomma i framtida inlägg här på bloggen. Nåväl, här kommer dem, läs och begråt. Och framförallt, lär er dem! Vet ni vilka det är, grattis. Vet ni inte, synd för er.


Vi börjar med mina tre sambos, de är:

- Läkarn

- Hingsten

- Lillprinsen (kallad Toblerone i föregående inlägg)


Sen har vi Uppsalakollektivet, som består av:

- Gin

- Yang

- Smutshunden


Därefter de övriga Kungarna på hemmaplan:

- Maggan, med sin flickvän Soffipropp

- Stálin, med flickvän Lénin

- Samt Smutshundens flickvän Redaktörskan


Vidare går vi till mina klasskamrater på Universitetet:

- Besten

- Jättebebisen

- Lappen

- Turken

- Samt en femte, som jag inte har kommit på ett smeknamn till än..


Sen har vi folket från det där projektet som jag höll på med:

- Diket, med flickvän Flipflopp

- Lövet


Vi får inte heller glömma Islandsvännerna:

- Syddan

- Hyddan


Och sist men inte minst, mina vänner från gymnasiet:

- Tusster

- Sigurka


Sen har vi lite allmänt löst pack som också kan förekomma, typ Bengan, Burken, Valen, Becky, Finnen osv. Vi märker helt enkelt


Så, då var det avklarat! Vi hörs imorrn!


PS. Människorna på bilden har inget med inlägget att göra. DS 

Av Linus - 17 februari 2008 13:49

Yesbox allright! Blev inspirerad att börja blogga igen. Nu går ingen säker längre! Och kanske blir det en sexblogg av detta (ligger stort ansvar på mina sambos om så ska bli fallet...) Hur som helst, skönt att vara igång igen. Förstår att ni har haft det svårt att klara er utan mig under de här två månaderna. Ni ser ju hör uppe hur glad Peter blev när han hörde att jag skulle börja blogga igen! Fast vissa av er har ju träffat mig i verkligheten istället, så det kanske överväger.. Jeje, som Tommaso skull ha sagt, nu kör vi!


Vad ska jag börja med att skriva då? Jo, det är några bissara sjusovare jag bor med nuförtiden. Inte en själ förutom mig är vaken.. Eller ja, Tobleronen har redan lämnat lägenheten, han hade visst nån match eller nåt. Men annars hade han inte varit vaken, det kan jag lova.


Förövrigt så skojade vi till det lite för honom i fredagsnatt. Jag, Läkarn och Hingsten var ute på äventyr (läs: krogen) medan lillpojken, dvs Tobleronen, var hemma och sov. På väg hem, medan vi lyssnade på Páll Òskar på högsta volym på min mobil, så kom vi på att vi borde busa med honom. Efter några mer eller mindre dumma förslag kom jag på ett lysande, varför inte bära upp hans cyklel och ställa in den på hans rum. Perfekt. Så sagt och gjort, tio minuter senare stod cykeln vackert parkerad på Tobleronens rum och vi andra höll på att dö av skratt, detta var ju sjukt kul! Den drabbade var måttligt road när han vaknade upp på morgonkvisten och var tvungen att bära ned cykeln igen..


Nu är det skidskytte igen, jag tror Tyskland tar hem damstaffeten, även om Neuner skulle bomma 10 skott... Hon kör igen det ändå!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Bör denna blogg leva kvar eller har den spelat ut sitt sista halvironiska kort?
 Lägg ner!
 Neju, kör på som förr!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
<<<
Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards