Alla inlägg den 21 februari 2008

Av Linus - 21 februari 2008 22:18

Jag bor ju i ett kollektiv, som ni borde veta vid det här laget. Och som alla kollektiv har vi våra små kännetecken. Ett av de kraftigaste kännetecknerna för vårat är nog vår obekymrade attityd till "omvärlden". Här ska ni få några exempel som styrker detta:


- För cirka tre veckor sedan anlände ett paket till vår lilla bostad tillhörande Hingsten. Det innehöll lite papper samt en behållare som skulle användas till ett urinprov. Vår käre Hingst gjorde det han skulle (dvs kissade i behållaren) och förvarade det sedan i kylen precis som instruktionerna sa, det skulle förvaras kallt fram tills det skickades iväg. Nu kommer vi till det lilla kruxet. Denna behållare ligger fortfarande kvar i vårat kylskåp. Iofs väl förpackat i någon typ av påse.. Instruktionen sa att behållaren skulle skickas iväg samma dag som provet togs. Det är alltså nu tre veckor sedan. Likväl ligger behållaren fortfarande kvar på sin hylla och bidar sin tid..


- Innan jul fick vi ett fint brev från Telia adresserat till Läkarn. Som de duktiga bredbandskunder vi är så erbjöd Telia oss gratis digitalbox med 40 kanaler i 6 månader. Det enda Läkarn behövde göra var att ta sig iväg till Ålidhems Centrum och hämta ut digitalboxen. En månad senare fick vi ett brev från Posten på Ålidhem. Paketet hade skickats tillbaka på grund av att Läkarn inte hade hämtat ut det..


- Ibland finns det i vårat kök en benägenhet av diskbergsbildning. När dessa berg blir för stora och lämnas orörda lite för länge så glömmer vi alla bort vem disken egentligen tillhör, dvs vem som är ansvarig för diskningen av berget. För två veckor sedan blev Lillprinsen less på detta diskberg och packade således ner alltihop i en plastpåse och placerade den ovanpå vårat torkskåp. Där ligger påsen fortfarande, trots att jag och Läkarn har funderat att göra något åt saken. Det finns trots allt några bra knivar i den påsen.


- När Hingsten öppnade frysdörren häromsistens yttrade han följande ord: "Hingsten har fortfarande ingen tanke på att frosta av frysen"


Vi är ett härligt gäng ändå!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Bör denna blogg leva kvar eller har den spelat ut sitt sista halvironiska kort?
 Lägg ner!
 Neju, kör på som förr!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
<<<
Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards