Alla inlägg den 28 augusti 2008

Av Linus - 28 augusti 2008 11:45

Under vårt besök i den något större byn Trondheim i lördags så hittade vi av en händelse en park där en festival för tillfället ägde rum (det var verkligen av en händelse, vi visste inte vart vi befann oss). Solen sken och på en grässlänt ner mot älven satt en hel del människor och tittade mot en av scenerna, där ett band bestående av fyra tjejer i vår egen ålder spelade. "Det här kan väl vara kul att se" tänkte vi, och slog oss så smidigt som det går ner i gräset (vi är alla fotbollsspelare).


Bandet som stod för underhållningen var bra. Riktigt bra. Så bra att vi föll omedelbart för dem. Dom bytte intstrument med varann ungefär hela tiden, och som de svenskar vi är bröstade vi upp oss då de började härja på med sånger från Ronja Rövardotter. 


Efter ett tag var vi så betuttade att vi var tvugna att gå fram till scenen för att spana in dem lite ytterligare. Här började däremot meningsskiljaktigheterna ta fart. Läkarn tyckte att basisten (hon i rött längts till vänster) var den vackraste, medan Smutshunden högt och ljudligt proklamerade för att sångerskan (hon i svart i mitten) var den som var snyggast. Jag å andra sidan var av den åsikten att hon som spelade gitarr (hon med gitarren) var den som var något att titta lite extra på. Dom undrade hur jag var funtad. Vad säger ni? Detta skedde samtidigt som Lillprinsen raggade upp en norska i publiken, och Maggan målade en tavla tillsammans med några barn. Vi har alla våra olika intressen..=)


För att sammanfatta resultatet så blev tavlan ganska fin, vi umgicks med Lillprinsens norska samt hennes vänner på kvällen (det var dom som vi lurade om våra nationaliteter..) och vi lyssnar alla på detta fantastiska band på våra iPods (dom heter Katzenjammer). Men jag är fortfarande av åsikten att hon som spelar gitarr är den vackraste, sådetså!


Vill ny lyssna på dem så kan ni göra det här

Presentation

Omröstning

Bör denna blogg leva kvar eller har den spelat ut sitt sista halvironiska kort?
 Lägg ner!
 Neju, kör på som förr!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards